Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Dit is een slimme keuze, gezien u hiermee energie en geld bespaart op uw energierekening. Om het makkelijker te maken en inwoners op weg te helpen, organiseren de gemeente Bunschoten en Regionaal Energieloket een actie voor inwoners die energietoeslag hebben ontvangen. Zij kunnen gratis de vloer laten isoleren!

Actie voor inwoners die energietoeslag hebben ontvangen

Deze actie is speciaal voor woningeigenaren die energietoeslag hebben ontvangen. 

Eerder kwamen woningeigenaren die een huis hebben met een WOZ-waarde lager dan €409.000 én energielabel D, E, F of G ook in aanmerking voor deze actie, maar inmiddels is het maximaal aantal deelnemers voor deze groep bereikt. Dit betekent dat inwoners die een huis hebben met een WOZ-waarde lager dan €409.000 én energielabel D, E, F of G zich niet meer kunnen aanmelden voor deze actie. 

Aanvragen subsidie vloerisolatie

U heeft in 2023 een brief gehad dat u in aanmerking zou kunnen komen voor gratis vloerisolatie, omdat u energietoeslag van de gemeente heeft ontvangen én woningeigenaar bent. U betaalt helemaal niets voor het isoleren van de vloer en wij regelen het papierwerk en schakelen een betrouwbaar isolatiebedrijf in.

Kiest u ervoor om gebruik te maken van de vloerisolatieactie? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Als u nog vragen heeft of meer informatie wil, kunt u ook de informatiebijeenkomst terugkijken(externe link) die vorig jaar heeft plaatsgevonden.

Ik wil gratis mijn vloer laten isoleren(externe link)

Meer informatie over de actie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110. Zij zitten voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.