Toegankelijkheidsverklaring

Als gemeente Bunschoten hechten wij veel waarde aan de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van onze websites, te weten www.bunschoten.nl en www.bunschoten.raadsinformatie.nl.

Onderzoek

Het onderzoek naar de toegankelijkheid van www.bunschoten.nl is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het Waarmerk drempelvrij.nl. De gebruikte norm is WCAG 2.1 niveau AA.

Status toegankelijkheidslabel van Gemeente Bunschoten. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Het toegankelijkheidslabel van bunschoten.raadsinformatie.nl. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Feedback

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op via het contactformulier of door te bellen naar 033 - 299 1411 en te vragen naar de webmaster.

Pdf-bestanden

Niet alle pdf-bestanden op deze website zijn op dit moment volledig toegankelijk. De pdf-bestanden op de website worden onderzocht en aangepast op toegankelijkheid. Tegelijkertijd wordt gekeken hoe het aantal pdf’s op onze website verminderd kan worden. Als u een pdf tegenkomt die niet toegankelijk is, dan kunt een toegankelijke versie opvragen via het telefoonnummer dat hierboven genoemd staat.

Aanleveren toegankelijke documenten door externen

Werkt u in opdracht van de gemeente Bunschoten? Houd er dan rekening mee dat de documenten die u aanlevert (ter publicatie voor een van onze websites) voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving op het gebied van digitale toegankelijkheid. Meer informatie hierover vindt u op www.bunschoten.nl/toegankelijke-documenten.

Heeft deze informatie u geholpen?