U kunt uw woning op verschillende manieren energiezuiniger en daarmee ook comfortabeler maken. Elke maatregel die u hiervoor neemt, zorgt voor een lagere energierekening. Daarnaast ben u door het energiezuiniger maken van uw huis goed voorbereid op een gezonde en leefbare toekomst. Hulp nodig bij het verduurzamen van uw woning? Op deze pagina vindt u meer informatie. 

Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen, bijvoorbeeld in de vorm van een geld-terug actie of een gratis energiebox? Bekijk deze pagina

Duurzaam Bouwloket

De gemeente Bunschoten werkt samen met het Duurzaam Bouwloket(externe link). Bij het Duurzaam Bouwloket kunt u terecht voor al uw vragen op het gebied van duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing, energie opwekken en financieringsmogelijkheden. Daarnaast geeft het Duurzaam Bouwloket telefonisch en online maatwerkadvies over met welke grote maatregelen u uw woning kan verduurzamen en wat logische stappen daarin zijn.
 

Energiecoach

Wilt u graag energie besparen, maar weet u nog niet zo goed waar te beginnen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met een energiecoach van de gemeente Bunschoten. Een energiecoach geeft advies aan huis over hoe u met welke maatregelen uw woning kunt verduurzamen. 
 

Klimaatadaptatiecoach

De klimaatadaptatiecoach van de gemeente Bunschoten geeft u graag gratis advies over hoe u uw woning en tuin bestendig kan maken tegen hitte, droogte, hevige neerslag en overstromingen.
 

Financiering

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar om uw huis klaar voor de toekomst te maken. Een overzicht vindt u op de pagina Financiering.
 

Inspirerende voorbeelden

Wil jij ook gemeente Bunschoten een stukje duurzamer maken? Heeft u nog inspirerende voorbeelden nodig of bent u op zoek naar handige links die u kunnen helpen bij het proces om te verduurzamen? Neem dan een kijkje op deze pagina

Heeft deze informatie u geholpen?