De afgelopen jaren hebben tientallen kunstenaars om de beurt hun werk tentoongesteld in de hal van het gemeentehuis. Bent u een (beginnend) kunstenaar en heeft u altijd al eens uw werk willen exposeren in het gemeentehuis? Dan kunt u zich daar voor aanmelden.

Exposeren in het gemeentehuis is gratis en laagdrempelig. Ook maakt het niet uit of u net begint, nog weinig ervaring heeft of al jarenlang bezig bent in het vak. Wat wel belangrijk is, is dat u inwoner bent van de gemeente Bunschoten of de kunst affiniteit heeft met het dorp. 

Aanmelden

U kunt kiezen uit vier periodes per jaar: oktober en november, december en januari, februari en maart en april en mei. Als u interesse heeft, kunt u zich aanmelden door het contactformulier in te vullen. Geef daarbij in ieder geval het volgende aan:

  • Een kleine beschrijving van uw werk en hoeveel werken u wilt tonen;
  • Een aantal foto’s van uw werk;
  • De voorkeur voor een periode.

Let op: we kunnen deze voorkeur niet garanderen. De gemeente beoordeelt de aanmeldingen op geschiktheid. Bij meerdere aanvragen zal er geloot worden. 

Soorten kunst

Verschillende uitingen van beeldende kunst, in materialen en stijlen, zijn welkom in onze expositieruimte. U kunt dus schilderijen exposeren, maar ook beelden op sokkels, foto’s of andere soorten kunst. Heeft u vragen? Bel gerust naar 033 – 299 1411 om de mogelijkheden door te spreken.