De inhoud is geladen.

We werken op afspraak om u snel te kunnen helpen. U kunt een afspraak maken via onze online agenda. Dit is niet per se nodig voor een eerste aanvraag rijbewijs, geboorteaangifte en het afhalen van reisdocumenten of een rijbewijs.

Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente Bunschoten?

Een baan bij de gemeente Bunschoten. Lijkt het je wat? Kijk dan eens of er hier een uitdaging voor je ligt.

Bunschoten is een middelgrote gemeente van 22.000 inwoners. Een gemeente die trouw is aan tradities en tegelijk ambitieuze plannen voor de toekomst heeft. Binnen de gemeentelijke organisatie wordt er met enthousiasme gewerkt om deze plannen vorm te geven. Wie bij onze organisatie werkt, werkt voor Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk en Zevenhuizen. Lijkt het je wat, werken bij de gemeente Bunschoten? 

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures voor Bunschoten:

Stage

Ben je op zoek naar een stageplaats? Bij de gemeente Bunschoten ben je aan het juiste adres om relevante werkervaring op te doen. Onze deur staat open voor leergierige en geïnteresseerde studenten. Neem vooral contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

We bieden veel mogelijkheden en kansen waar jij van kunt leren. Met elkaar bepalen we wat je precies gaat doen tijdens je stage en kun je uiteindelijk zelf ontdekken wat je écht leuk vindt in het werkveld. Maar we leren ook graag van jou! Voor al je inzet en ideeën krijg je een stagevergoeding. Deze vergoeding verschilt per opleidingsniveau en het aantal uur dat je bij ons aan de slag gaat. Daar vertellen we je graag meer over tijdens het eerste kennismakingsgesprek. 

Ben je enthousiast en wil je bij ons stage lopen? Stuur ons dan vooral je motivatiebrief en cv. Dat kan via onderstaande knop. Geef in je motivatiebrief in ieder geval aan welke opleiding je volgt, wat voor stage je zoekt en wanneer de stageperiode is. Hoe meer informatie je geeft over wat je wil doen en leren en waarom een stage bij de gemeente Bunschoten je aanspreekt, hoe beter wij voor je kunnen kijken naar de mogelijkheden! Wil je liever eerst telefonisch contact? Bel dan naar 033 – 299 1411

Aanvraag stageplaats

Helaas kunnen we niet met zekerheid zeggen dat we (per direct) een stageplek voor je hebben. Maar laat ons weten waar je naar op zoek bent, zodat wij ons uiterste best kunnen doen.