Vanaf donderdag 26 november kunt u ook in de gemeente Bunschoten terecht voor een betrouwbare en gratis coronatest. Het gaat om een samenwerking tussen GGD regio Utrecht en het Zorg- en wooncentrum De Haven. 

U kunt (na een afspraak te hebben gemaakt) bij deze testlocatie terecht van maandag tot en met zaterdag tussen 12.30 en 15.30 uur. Hiervoor is buiten een speciale unit (of cabine) neergezet op het terrein van Zorg- en wooncentrum De Haven.
 

Afspraak

U kunt zich laten testen bij de GGD als u klachten heeft die bij het coronavirus passen. Het is wel nodig dat u vooraf een afspraak maakt via de site www.coronatest.nl of belt met het landelijke nummer 0800 - 1202 of het nummer van GGD regio Utrecht 030 - 63 05 400. Op basis van de postcode wordt de afspraak gepland. Of de test kan worden afgenomen op deze locatie is afhankelijk van de beschikbaarheid. Er wordt altijd gekeken naar de dichtstbijzijnde locatie.  

Als u ook andere aandoeningen of zware coronaklachten heeft, belt u de huisarts. Vanaf 1 december kunt u zich ook laten testen als u contact had met iemand met corona.