In het kader van verduurzaming en energiebesparing worden binnenkort veel lichtbronnen van lantaarnpalen in de openbare ruimte van de gemeente Bunschoten vervangen door ledverlichting. De werkzaamheden starten begin maart en duren naar verwachting tot eind april van dit jaar.

In totaal worden 1.030 lantaarnpalen voorzien van ledverlichting. Eerst zijn de lantaarnpalen in het buitengebied aan de beurt. Daarna volgen de woonwijken in Bunschoten-Spakenburg. Begin april vinden de werkzaamheden in de kern van Eemdijk plaats. Als laatste zijn de lantaarnpalen op de hoofdwegen aan de beurt.

Ondertekening

Om van start te kunnen gaan met de werkzaamheden, moest eerst de overeenkomst worden ondertekend. Dat gebeurde eerder deze maand in het gemeentehuis door wethouder Wim de Jong en directeur Robert Lahr van CityTec.

Vragen

De werkzaamheden zullen plaatselijk zorgen voor verkeershinder. Heeft u nog vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met Gerrit Hendriks of Patrick de Bourgraaf via het telefoonnummer 033 – 299 1411.