Of het nu gaat om een vishandelaar met een eenmanszaak of een ondernemer met tientallen medewerkers; de gemeente wil de contacten met het plaatselijke bedrijfsleven zo optimaal mogelijk laten verlopen. Natuurlijk heeft ook Bunschoten te maken met het naleven van procedures en regelgeving. Dat vergt soms (veel) tijd. Als gemeente proberen we onze ondernemers op een adequate wijze van dienst te zijn. Daarvoor hebben wij twee bedrijfscontactpersonen in dienst die u kunnen helpen bij vragen over bijvoorbeeld huisvesting, vergunningen of lokale initiatieven.

Kopje koffie?

Wij stellen onze bedrijfscontactpersonen graag aan u voor. Heeft u vragen of wilt u kennismaken? Neem dan gerust contact op. U bent ook van harte welkom in het gemeentehuis. De koffie staat voor u klaar!

Dennis van der Heijden

Bedrijfscontactpersoon Dennis van der Heijden

 

 

 

 

 

 

 

 

Dennis is Beleidsmedewerker Economische Zaken en eerste contactpersoon voor ondernemers.

U kunt contact opnemen met Dennis door te bellen naar 033 - 299 1521 of d.vanderheijden@bunschoten.nl.

Sjaak Nel

Bedrijfscontactpersoon Sjaak Nel

 

 

 

 

 

 

 

 

Sjaak is Projectmanager en tweede contactpersoon voor ondernemers.

Hij is te bereiken via het telefoonnummer 033 - 299 1482 of s.nel@bunschoten.nl.

Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg

Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg (BBS) is dé belangenbehartiger voor ondernemers binnen de gemeente Bunschoten. Regulier overleg met het college van burgemeester en wethouders, goede contacten met de regionale bedrijvenkringen en betrokkenheid bij het VNO-NCW Eemland zorgen samen voor een daadkrachtig netwerk. Er zijn meer dan 150 bedrijven aangesloten bij de BBS. Daarmee is de BBS een uitstekend platform voor netwerk- en relatiebeheer. 

Naar de website van Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg

Heeft deze informatie u geholpen?