Word vrijwilliger bij de cursus Digisterker

Home > Inwoners > Nieuws > Word vrijwilliger bij de cursus Digisterker

Word vrijwilliger bij de cursus Digisterker

RSS

In samenwerking met de Bibliotheek Eemland gaat begin 2019 de cursus Digisterker van start bij de gemeente Bunschoten, waarbij deelnemers leren omgaan met de digitale overheid en DigiD. Wilt u samen met een andere vrijwilliger de cursus begeleiden en de deelnemers digitaal op weg helpen? Dan zijn we op zoek naar u!

Steeds meer overheidszaken worden digitaal geregeld; een verhuizing doorgeven, een evenementenvergunning aanvragen of een gevonden of verloren voorwerp melden. De cursus Digisterker: Omgaan met de digitale overheid en DigiD is dé plek om hiermee te oefenen, zodat de deelnemers dit soort zaken in de toekomst vanuit huis kunnen regelen. Ook persoonlijke omgevingen komen aan bod, zoals www.mijnoverheid.nl. En u kunt daarbij helpen!

Bent u wie wij zoeken?
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die enthousiast en representatief is, affiniteit en ervaring heeft met internet en de digitale overheid en ervan houdt om mensen klassikaal kennis bij te brengen. Als u bereid bent om zich vier weken achtereenvolgens drie uur per week in te zetten en eventueel per jaar deze cursus meerdere keren te verzorgen, nodigen wij u van harte uit om uzelf aan te melden bij Ditte Lampe via d.lampe@bibliotheekeemland.nl. U krijgt er onder meer een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek bij! Meer informatie over deze functie is te vinden via de website van de bibliotheek.