Toegankelijke stemlokalen

Home > Inwoners > Nieuws > Toegankelijke stemlokalen

Toegankelijke stemlokalen

Volgende week woensdag 20 maart vinden de verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten en het Waterschap. Alle stembureaus in de gemeente Bunschoten zijn toegankelijk voor mindervaliden, ouderen en slechtzienden. Veel van deze stembureaus zijn standaard voorzien van één of meerdere algemene gehandicaptenparkeerplaatsen.

Om er zeker van te zijn dat iedereen op een stembureau naar keuze kan stemmen, wordt bij enkele scholen een tijdelijke gehandicaptenparkeerplaats aangebracht die woensdag 20 maart a.s. van 7.30 tot 21.00 uur van toepassing is. Bij alle stembureaus is bovendien een loep beschikbaar en een kandidatenlijst in grote letter. Vraag hierom bij de leden van het stembureau. Alleen als u een lichamelijke beperking heeft, kunt u hulp krijgen bij het stemmen. U kunt een lid van het stembureau om hulp vragen. In het stemhokje zelf mag iemand niet geholpen worden bij het invullen van het stembiljet.

Gemeente Bunschoten
Stadsspui 1