Sloop voormalige brandweerkazerne en gemeentewerf

Home > Inwoners > Nieuws > Sloop voormalige brandweerkazerne en gemeentewerf

Sloop voormalige brandweerkazerne en gemeentewerf

Naar verwachting zal binnen twee weken gestart worden met de sloopwerkzaamheden van de voormalige brandweerkazerne en gemeentewerf. In de afgelopen weken zijn er door de nutsbedrijven al diverse werkzaamheden uitgevoerd voor de sloop. Inmiddels is er ook een aannemer geselecteerd.

De sloopwerkzaamheden kunnen overlast veroorzaken. Met de aannemer is afgesproken dat hij de overlast voor de omgeving zo veel mogelijk beperkt. Binnenin het gebouw is de aannemer al begonnen met het zogenaamd strippen van het gebouw.

Werkterrein
Het werkterrein zal binnenkort worden afgezet. Het kinderdagverblijf Tollol is dan alleen bereikbaar vanaf de Koningin Wilhelminastraat via de Prins Clausstraat. De doorgang vanaf de Prinses Irenestraat wordt afgesloten.

Vragen
Als u vragen heeft over deze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de contactpersoon van de aannemer Patrick van de Pol via 06 - 2704 7318. Vanuit de gemeente wordt de sloop begeleid door Hans Reijnen. Eventueel kunt u hem (tijdens kantooruren) ook aanspreken of bereiken via 033 – 299 1569.