Ruimen graven Memento Mori van start

Home > Inwoners > Nieuws > Ruimen graven Memento Mori van start

Ruimen graven Memento Mori van start

RSS

Deze week is gestart met de ruiming van 29 algemene graven. Ook worden 7 particuliere graven geruimd waarvan de grafrechten niet zijn verlengd. In dit artikel vindt u om welke grafnummers het gaat. De werkzaamheden worden volgens het opgestelde ruimingsprotocol uitgevoerd met een respectvolle grafruiming als uitgangspunt.

De stoffelijke overblijfselen worden afzonderlijk herbegraven in het Collectief Algemeen Graf op begraafplaats Memento Mori. Bij dit graf is ook een gedenkteken geplaatst. Het is mogelijk om naam, geboortedatum en overlijdensdatum, van wie in het Collectief Algemeen Graf zijn bijgezet, te vermelden. De kosten hiervoor zijn € 140,- per naamsvermelding.

Grafnummers te ruimen graven
Bij de algemene graven gaat het om de nummers AG1/703 tot en met AG1/731. De particuliere graven die geruimd worden zijn EGE/37, EGE/343, EGE/367, EGE/373, EGE/374, EGE/377 en EGE/386.

Communicatie
De nabestaanden die gekozen hebben voor een herbegrafenis naar een particulier graf zijn persoonlijk geïnformeerd over de datum en tijd wanneer dit zal plaatsvinden. Wilt u meer informatie over het ruimen, neemt u dan gerust contact op met de afdeling Samenleving via 033 - 299 14 11.