Opening en open dag gemeentewerf

Home > Inwoners > Nieuws > Opening en open dag gemeentewerf

Opening en open dag gemeentewerf

Sinds begin januari werkt de Buitendienst van de gemeente Bunschoten vanuit de gemeentewerf op Haarbrug-Zuid. Bent u benieuwd hoe de nieuwe locatie er vanbinnen en vanbuiten uitziet? Kom dan vooral een kijkje nemen tijdens de open dag op zaterdag 13 april van 10.00 tot 13.00 uur.

Wethouder Bert Koops opent om 10.00 uur officieel de nieuwe gemeentewerf aan De Hooistreep 11. Deze opening is eveneens het startsein voor de open dag.

Activiteiten
Voor jong en oud is er die ochtend van alles te beleven. Medewerkers van de Buitendienst verzorgen rondleidingen door het gebouw en demonstraties op het terrein er omheen. Hierbij kunt u denken aan werkvoertuigen als een veegwagen en de strooicombinatie. Verder kunnen kinderen zich laten schminken, staat er een springkussen klaar en is er koffie, thee en fris aanwezig met wat lekkers.