IkPas: vanaf 6 maart 40 dagen zonder alcohol

Home > Inwoners > Nieuws > IkPas: vanaf 6 maart 40 dagen zonder alcohol

IkPas: vanaf 6 maart 40 dagen zonder alcohol

Na een succesvolle editie van IkPas in 2018 wordt de campagne ook dit jaar weer in de gemeente Bunschoten uitgerold. Wilt u fris het voorjaar in, een paar kilo afvallen of uzelf fitter voelen? Ga dan de uitdaging aan en drink vanaf woensdag 6 maart a.s. 40 dagen geen alcohol. Schrijf u in op www.ikpas.nl en doe mee!

IkPas is een uitdaging. U drinkt van woensdag 6 maart t/m zondag 14 april geen alcohol om eens te kijken wat het met u en uw lichaam doet. Zo worden vastgeroeste patronen doorbroken en is alcohol niet meer zo vanzelfsprekend. Veel deelnemers van IkPas ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen: ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid.

Bekende gezichten
In de gemeente Bunschoten gaan een aantal bekende gezichten de uitdaging aan. Wethouder Alice Kok, sporters Willem en Cathalijne Hoolwerf en visdetaillist Pascal Koops zijn er klaar voor. Doet u ook mee? Ga naar www.ikpas.nl en schrijf u vandaag nog in.

Waarom IkPas?
Nederlanders zijn steeds meer gewend geraakt om bij verschillende gelegenheden te drinken; voor of tijdens het eten, als slaapmutsje, na afloop van congressen, et cetera. Een poosje geen alcohol drinken is een bewezen effectieve manier om eens stil te staan bij de alcoholgewoonten en aan den lijve te ondervinden wat alcohol met u doet. Het is alsof u de resetknop induwt en met een schone lei begint. IkPas maakt u bewust van de rol van alcohol in uw leven. Daarnaast geeft u een goed voorbeeld aan de jeugd. Daarom IkPas!

Gemeente Bunschoten
Stadsspui 1