Gewijzigde openingstijden en afvalinzameling rond Pasen

Home > Inwoners > Nieuws > Gewijzigde openingstijden en afvalinzameling rond Pasen

Gewijzigde openingstijden en afvalinzameling rond Pasen

Rond Pasen gelden er gewijzigde openingstijden voor het gemeentehuis (en daarbij het politiesteunpunt) en het aanbiedstation. In onderstaand schema vindt u de gewijzigde openingstijden voor vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) en maandag 22 april (Tweede Paasdag).

Gemeentehuis (en politiesteunpunt)

• Gesloten op vrijdag 19 april
  • Gesloten op maandag 22 april

Aanbiedstation

• Gesloten op maandag 22 april

Het aanbiedstation is dus wél geopend op vrijdag 19 april. In verband met Koningsdag is het aanbiedstation op zaterdag 27 april gesloten.

Gewijzigde afvalinzameling
De afvalinzameling van maandag 22 april wordt verplaatst. De inzameling van groente-, fruit- en tuinafval (gft) en plastic en metalen verpakkingen en drankenkartons (pmd) vindt plaats op woensdag 24 april. De inzameling van papier en karton vindt plaats op donderdag 25 april.

Het kan voorkomen dat er op een ander tijdstip wordt ingezameld dan u gewend bent. Wij vragen u daarom de container op de dag van inzameling voor 7.30 uur aan de straat te zetten.

Afvalkalender
Meer informatie over de inzameldagen vindt u op www.rova.nl/afvalkalender en de gratis ROVA-app. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het ROVA Klantcontactcentrum via (033) 422 85 00 of een kijkje nemen op www.rova.nl/contact.