De nieuwe informatiegids is uit!

Home > Inwoners > Nieuws > De nieuwe informatiegids is uit!

De nieuwe informatiegids is uit!

Onlangs is de informatiegids Bunschoten voor 2019 verschenen. In deze informatiegids (voorheen gemeentegids) vindt u een zo compleet mogelijk overzicht van alle verenigingen, stichtingen en instellingen die onze gemeente rijk is. Daarnaast vindt u in de gids informatie over het gemeentebestuur van Bunschoten.

Deze informatiegids is zowel digitaal als op papier beschikbaar. Net als vorig jaar wordt ook dit jaar de gids niet meer huis-aan-huis verspreid. Wilt u toch graag een papieren versie hebben? Dan kunt u deze gratis ophalen bij Woon- en Zorgcentrum De Haven, De Boei, de Bibliotheek, Scala Medica, het gemeentehuis en de Readshop.

Digitale versie
De digitale versie van de informatiegids kunt u bekijken via www.bunschoten.smartmap.nl of de gratis Gemeentegids app. Ontbreekt er volgens u informatie of is de informatie niet juist? Geef het dan door via redactie@aksemedia.nl o.v.v. ‘informatiegids Bunschoten’ of via 0223 - 668877. U kunt de wijzigingen ook doorgeven via www.bunschoten.smartmap.nl. De informatie wordt dan aangepast in de digitale informatiegids en de app, zodat deze het hele jaar door actueel zijn.