Collectieve Zorgverzekering BBS

Home > Inwoners > Nieuws > Collectieve Zorgverzekering BBS

Collectieve Zorgverzekering BBS

Wist u dat uitvoeringsorganisatie Baarn, Bunschoten, Soest (BBS) ook voor 2019 een Collectieve Zorgverzekering voor minima heeft bij het Zilveren Kruis? U bent dan ook in het nieuwe jaar aanvullend verzekerd voor een betaalbare premie. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.gezondverzekerd.nl.

Maakte u dit jaar al gebruik van deze Collectieve Zorgverzekering en wilt u deze ook in 2019 voortzetten? Dan hoeft u verder niets te doen en ontvangt u van het Zilveren Kruis uw nieuwe polis voor 2019.

Zorgverzekering op Maat
Net als de gemeenten Baarn en Soest, is Bunschoten per 12 november 2018 gestart met de proef ‘Zorgverzekering op Maat’. Hiermee wil de gemeente u helpen bij het vinden van de voordeligste zorgverzekering die optimaal aansluit bij uw persoonlijke zorgbehoefte. Een speciale website helpt u bij het maken van deze keuze. Op www.poliswijzer.nl/bunschoten kunt u gratis zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Ook de collectieve gemeentepolis wordt hierin meegenomen.

Persoonlijk advies
Heeft u persoonlijk advies of ondersteuning nodig? Voor informatie kunt u terecht bij het Cliënten Informatie Punt (CLIP), Bikkersweg 30. Het vrije inloopspreekuur vindt iedere werkdag plaats van 9.00 tot 11.00 uur.